Image Alt

Kuvo TV

Nova Marvel igra na kojoj radi Amy Hennig bi mogla biti Fantastic Four, a ne Daredevil i Elektra

Nakon vijesti kako je Amy Henning, kreatorka Uncharteda, preuzela rad na novoj Marvel igri, cijeli gaming svijet pokušava saznati o kojoj se igri radi.

Već je leakao podatak koji je navodio da se radi o akcijskoj avanturi u kojoj će u glavnoj ulozi biti Elektra i Daredevil, no sada smo dobili sasvim suprotne glasine. Naime, u sklopu Kevin Smithovog podcasta, suvoditelj Marc Bernardin, pisac stripova za Marvel i DC, potvrdio je kako radi na novoj igri kao scenarist. No, nije rekao puno više od toga, iako je Smith reagirao na live chat i rekao da su ljudi odmah pogodili o kojoj je igri riječ. Nakon što su fanovi detaljno secirali taj dio podcasta, pokazalo se da su u tom trenutku gledatelji/slušatelji najviše zapisivali Ant-Mana i Fantastic Four prilikom pogađanja. Očito se, onda, radi o Ant-Man ili Fantastic Fours igri. Što je poprilično drugačije od prijašnjih glasina.

Naravno, ovo su sve upravo to- glasine, nagađanja, i razni tragovi vezani za igru koji još nisu provjerljivi. Jedina konkretna informacija koju imamo jest da je glumica Janina Gavankar uključena u rad na igri, te da ima važnu ulogu. Je li to Elektra, Invisible Woman, Wasp ili neka druga heorina, još nije sigurno.