Image Alt

Kuvo TV

Nintendo Switch je tek na polovici svoga životnog vijeka

Unatoč tome što je dugo na tržištu, Nintendo tvrdi da je Switch tek na polovici svoga planiranoga životnoga vijeka. To se vidi jasno u zadnjem Nintendovom izvještaju ulagačima, tijekom kojeg su prezentirali svoju Nintendo Account inicijativu, koja bi trebala ojačati dužu pozitivnu vezu između Nintenda i gaming zajednice.

Rast inicijative će se nastaviti i sa ”idućom konzolom” za koju se godina izlaska navodi samo ”20XX”.

Kroz prezentaciju naglasili su širenje filmskih proizvoda kao i tematskih parkova. No, na pitanje oko planova za hardware, Nintendovci su rekli kako ništa još nemaju za reći vezano za novu konzolu te su naglasili kako je Switch taman ”u sredini svoga ciklusa”, sa Switch OLED-om kao glavnom konzolom koja održava taj ciklus.

 

Oko konzole nove generacije, Nintendo još ima interne rasprave vezane za plan kada bi izdali novu konzolu, kakav bi koncept konzole bio i sve ostale ”sitnice” koje pretpostavljaju planiranje nove konzole. No, sigurno možemo očekivati 4K verziju Switch konzole, koja ipak još nije najavljena.  No, zasada je, čini se, budućnost, barem ona bliža, isplanirana.