Image Alt

Kuvo TV

Zvijezde igara Red Dead Redemptiona 2 i The Last of Us zajedno rade na novoj velikoj igri

Roger Clark, glumac koji je u gaming krugovima poznat po ulozi Arthura Morgana iz Red Dead Redemptiona 2 zajedno radi sa Troyem Bakerom (Joel iz The Last of Us) na novoj velikoj igri.

O kakvoj igri je riječ, za sada nije poznato, no Clark je ovu vijest potvrdio putem objave na Instagramu u vidu fotke na kojoj je zajedno sa Bakerom, odjeven u motion capture opremu. Clark je u istom postu naveo kako jedva čeka da otkrije igračima na čemu rade, hvaleći Bakera kao jednog od najboljih glumaca u svijetu videoigara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roger Clark (@rollingrog)

Clark, koji iza sebe ima rad na samo tri igre (Shellshock 2: Blood Trails, Red Dead Redemption 2 i Back 4 Blood), sasvim sigurno je imao dosta toga za naučiti od Troya Bakera, koji ima znatno bogatije iskustvo i deblji portfolio, budući da je do sada sudjelovao u razvoju doista impresivnog broja sjajnih igara. Do sada je udahnuo život brojnim likovima iz gaming svijeta, od Joela iz The Last of Us, preko Sama iz Uncharteda, Pagana Mina iz Far Cryja 4, pa sve do Jokera i Batman: Arkham igrama, Bookera DeWitta iz Bioshock Infinitea, Delsina Rowa iz Infamous: Second Sona ili, recimo Higgsa Monaghana iz Death Strandinga.

Na čemu ovaj duo radi, doista ne znamo, no vrlo lako bi se moglo raditi o nečemu velikom, stoga jedva čekamo da nešto više doznamo o samoj igri.