Image Alt

Kuvo TV

Assassin’s Creed Valhalla već sutra dobiva besplatni Tomb of the Fallen update, a do kraja godine očekuje nas još more sadržaja

Assassin’s Creed Valhalla je već sada ubjedljivo najveći igra u cijelom serijalu, a iako još čekamo na famozni Assassin’s Creed Infinity, čini nam se da je Ubisoft sa svojim aktualnim hitom debelo zagazio u live service vode. Da bi doista moglo biti tako, to potvrđuje i nova doza dodatnog sadržaja koja bi tijekom idućih mjeseci trebala stići u Valhallu.

Već od sutra, igrače očekuje nova velika nadogradnja, sa kojom će u igru stići i nova besplatna aktivnost pod nazivom Tomb of the Fallen, u kojoj ćemo dobiti priliku da istražimo tri nove grobnice. To nije sve, jer samo dva dana kasnije očekuje nas i Oskeiria Festival, vremenski limitirani event koji će trajati do 2. prosinca. Naravno, u prosincu nas očekuje i nova velika nadogradnja, a već se šuška kako bismo početkom iduće godine mogli vidjeti i treću ekspanziju.

Podsjećamo, Assassin’s Creed Valhallu trenutno možete zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama, ali i putem Google Stadia servisa.