Image Alt

Kuvo TV

God of War će na PC-u uživati u blagodatima FSR-a

Kada je sada već davne 2018. godine stigao na PlayStation 4, God of War je predstavjlao pojam audio-vizualnog spektakla. Par godina kasnije, korisnici PlayStationa 5 su također mogli da vide, to jeste zaigraju Kratosa u 4K i 60 fps-a. Kako bi Sony proširio dostupnost svoga hita, odlučio je da ga izbaci i za PC. S najavom da God of War stiže na PC, stigla je i informacija kako će PC verzija pri izlasku podržavati Nvidia DLSS i Reflex tehnologiju.

Par dana kasnije, AMD je potvrdio kako će se u igri naći i njihova FidelityFX Super Resolution tehnologija. Na AMD-ovoj službenoj web stranici u sekciji igara koje će podržavati FidelityFX Super Resolution tako se pronašao God of War. Treba napomenuti kako God of War nije vuk samotnjak, tako da će još neke od igara dobiti podršku za FidelityFX Super Resolution, a među takvima su i Farming Simulator 22, No Man’s Sky, The Elder Scrolls Online ili World of Warcraft: Shadowlands.

Čeka se službena potvrda od Sonyja da će God of War imati podršku za FSR. Do tada, zabilježite datum 14. siječnja 2022. godine, jer to je dan kada će igra biti dostupna putem Steama i Epic Games Storea.