Image Alt

Kuvo TV

Guerrilla Games predstavljaju nove zvijeri Horizon Forbidden Westa

Horizon Forbidden West, iako dolazi tek iduće godine, ima svako malo nove materijale koji održavaju hype za ovim nastavkom velike PlayStation ekskluzive. Nakon što su nas upoznali sa Aloy, i otkrili kako su napravili novi dizajn svijeta i nove Aloyine sposobnosti,  Guerrilla otkriva nove detalje vezano uz opasnosti koje prijete od metalnih zvijeri koje lutaju postapokaliptičnim krajolikom. A i kako se nositi s njima.


U najnovijem blog zapisu, Blake Politeski,  glavni dizajner strojeva i Maxim Fleury, voditelj kreativnog odjela (Asset art) detaljno opisuju opsežan rad uložen u svaki stroj, od koncepta do gotovog elementa u igri, s uvidom u mukotrpan proces stvaranja ideja u studiju i predanost “stvaranju autentičnog svijeta”.


Neke od strojeva u igri  smo već upoznali tijekom događaja u prijašnjoj igri, pa će biti prisutni i u novom nastavku, kao što su Snapmaw i Watcheri. No, već prikazani Clawstrider te smrtonosni ”mamut” Tremortusk dio su nove ”zbirke” strojeva Horizona koji izazivaju strahopoštovanje.


Detaljnije o njima možete pronaći na linku.

Horizon II: Forbidden West izlazi na Playstation 4 i 5 konzole 18. veljače, 2022.g.