Image Alt

Kuvo TV

Pinocchio na tragu dobrog starog Bloodbornea – vidjeli smo premijernu gameplay demonstraciju akcijskog RPG-a Lies of P

Neowiz i Round8 Studio predstavili su kratki gameplay trailer za svoj “soulsoliki” akcijski RPG Lies of P, koji nam donosi nešto alternativniju verziju priče o Pinocchiju.

Iako smo još prilikom njegove najave spomenuli da Lies of P svoju inspiraciju crpi iz SoulsBorne igara, tek sada smo dobili priliku da se zapravo i uvjerimo koliko zapravo ovaj akcijski RPG podsjeća na FromSoftwareove klasike, a sudeći prema onome što smo vidjeli, očekuje nas ostvarenje najsličnije PlayStation ekskluzivi Bloodborne.

Naime, očekuje nas uzbudljiva akcija, koju će krasiti napeta taktička borba prepuna izmicanja i kontranapada. Na samu borbu u dobroj mjeri će utjecati i mehanička ruka glavnog protagonista, koja će mu poslužiti i kao grappling hook i cijeli niz drugih oruđa. Uz samu borbu, svakako vrijedi pohvaliti i sjajno dizajnirani grad Krat, kojim sada gospodare podivljale mehaničke kreature. O kakvoj igri je riječ i što od nje možemo očekivati, pogledajte ispod.

Lies of P je trenutno u razvoju za PS5, Xbox Seriex X/S i PC, a u prodaji bi se trebao pojaviti nekada tijekom 2023. godine.