Image Alt

Kuvo TV

Pojavile su se nove glasine o Grant Theft Auto IV remasteru

Svega nas nekoliko dana dijeli od izlaska Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Editiona, o kojem se također prvo saznalo putem leakova, a izgleda da novi leakovi donose informacije o budućim planovima sa remasterima u Rockstaru.

Rockstar i dalje šuti o GTA 6, a postaje već (neslavno) poznat o upornim novim izdavanjima ”petice”, a sada su krenuli na svojevrsne remastere klasičnih GTA nastavaka kako bi nakratko usrećili fanove i odmaknuli pozornost od budućega nastavka.  Prema zadnjim glasinama, koje su se pojavile prvotno na 4chanu, a sada su ”potvrđene” od jednoga malo ozbiljnijeg izvora, Toma Hndersona, Rockstar planira remaster Grand Theft Auta IV.  RalphsValve, koji je na svom Twitteru podijelio informacije koje mu je dao Tom Henderson (koji je imao uspjeha vezanih za leakove Modern Warfarea 2), tvrdi da je u planu GTA IV remaster. Naveo je kako bi ovaj naslov trebao doći 2023. godine, te da izlazi za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X i PC. Zajedno s njim bi trebala doći Episodes from Liberty City kolekcija.

U leaku se navodi kako GTA IV remaster neće doći sa multiplayerom. No, sve je ovo samo glasina, a istinitost ovih tvrdnji nećemo moći provjeriti još neko vrijeme. Pogotovo ako izlazak igre uistinu jest planiran tek za više od godinu dana, to jest, 2023. godine.