Image Alt

Kuvo TV

Fallout 5 je definitivno u planu, ali nećemo ga vidjeti uskoro

Iako je Bethesda preko glave zauzeta radom na igrama kao što su Starfield i The Elder Scrolls VI, postoje planovi i za novi Fallout.

U najnovijem intervjuu za IGN, Bethesdin Tod Howard je potvrdio kako je Fallout franšiza od velikog značaja za ovu kompaniju te da je peti službeni nastavak gotovo sigurna stvar, ali da je trenutno jednostavno prerano za bilo kakve konkretnije poteze, budući da Bethesda trenutno radi na dva ogromna projekta.

Howard je tom prilikom indirektno izjavio kako je Bethesda prilikom razvoja ranijih Fallout igara surađivala sa drugim razvojim timovima, primjerice Obsidianom, ali da ovaj put jednostavno ne žele razvoj takve igre prepustiti bilo kome drugom – unatoč činjenici da spomenuti Obsidian inače stoji iza nekih od najboljih Fallout igara do sada te da je pri tome i jedan od Microsoftovih first party studija.

Što će na kraju biti sa novim Falloutom i kada bismo ga uopće mogli zaigrati, još uvijek je rano za bilo kakve pretpostavke i nagađanja, no znajući Bethesdu, na Fallout 5 ćemo gotovo sigurno još dugo čekati.