Image Alt

Kuvo TV

Pojavili su se novi detalji otkazanog nastavka Batman: Arkham Knighta

Otkazani nastavak Batman: Arkham Knighta postao je jedna od većih priča ovoga tjedna, budući da su izašle neke nove informacije o toj igri. Naime, radi se o navodno otkazanoj igri sa Damianom Wayneom u glavnoj ulozi, o kojoj smo znali pročitati pojedine glasine zadnjih par godina. Ovoga puta smo dobili i par slika samoga Batmana. Točnije, radi se o concept artu iz igre kojeg je objavio Goran Bukvić.

Goran Bukvić je objavio slike, no nije direktno rekao da se radi o toj igri, iako je naveo u opisu kako su slike dio otkazane Batman igre prije nekoliko godina. Budući da slike dosta odgovaraju glasinama koje su kružile o igri prije, poprilično je jasno da se radi o otkazanom nastavku Arkham Knighta. Fanovi su oduševljeni slikama, te spominju upravo tu otkazanu igru sa Damienom, što Bukvić naknadno nije opovrgnuo. Također, mnogi koji su reagirali navode kako se nadaju da će koncept biti dio Gotham Knights, te bar nekako iskorišten.

Ni WB Montreal ni sam Goran Bukvić nisu ništa dodatno komentirali vezano za ovu objavu. WB Montreal je zaposlen sa Gotham Knights igrom, te je teško vjerovati da će tako brzo krenuti u rad na novoj Batman igri, a pitanje je da li se ista uopće planira za blisku budućnost. No, lijepo je vidjeti neke dijelove otkazane igre za koju je ipak odlučeno da nije vrijedna izrade i izdavanja. Hoće li se to promijeniti kasnije, ostaje pitanje.