Image Alt

Kuvo TV

Naughty Dog radi na potpuno novoj igri, evo prvih neslužbenih informacija

Kreator The Last of Usa, Neil Druckmann, počeo je najavljivati novu igru za PlayStation 5. Točnije, njegova biografija na Twitteru uključuje spominjanje buduće nove igre. Koja je to igra, još se ne zna, no Naughty Dogovci rade već neko vrijeme na njoj, i poprilično je sigurno da se radi o novoj PlayStation 5 ekskluzivi.

Prema zadnjim glasinama, ne radi se ni o Unchartedu ni Last of Usu, pa ni Jak and Daxteru. Prema drugim neslužbenim izvorima, Naughty Dog radi na sasvim novom IP-u, još od 2013. godine. Jedino što se detaljnije zna o igri jest da bi glavni lik trebao biti Afroamerikanac. To, opet, ne govori puno o samoj igri.  Sve ostale informacije, o tome kada igra izlazi pa i koji je žanr, staje obavijeno velom tajne.

Još prije dvije godine smo pisali o prvih naznakama nove igre. Kako se tada navodilo, u pitanju je bila igra kodnoga imena “Stray’s Cross”, a navodno se radi o steampunk akcijskoj avanturi iz prvog lica, koja će imati dva igriva lika, bivšu znanstvenicu i traženog kriminalca, koji će se naći usred tajnog konflikta koji traje stoljećima, a koji bi mogao dovesti do kraja svijeta. Naravno, na njima će biti da radeći zajedno spriječe propast svijeta. Radi li se o istoj igri, nije poznato.

Moramo držati na umu da smo još uvijek u domeni glasina, namjernih hintova i leakova, pa sve ove informacije moramo uzeti sa dozom skepse. Nadajmo se da će Sony uskoro razjasniti stvari.