Image Alt

Kuvo TV

Najavljen MultiVersus, pogledajte prvi gameplay video sa Shaggyem, Tom i Jerryem, Batmanom, WonderWoman, Aryom Stark

Nakon nekoliko glasina, par leakova i naše prve današnje vijesti vezane uz najavljivanje Multiversusa, ovaj naslov je postao stvarnost. WB Games i glavni redatelj igre Tony Huynh iz Player First Gamesa najavili su ovaj zanimljivi brawler koji će usto biti i free to play naslov za Xbox i PlaySttaion konzole, te PC.

Kao što je bilo najavljivano, Multiversus je platform fighting igra slična PlayStation All Starsu i, još bolje, Super Smash Brosu, te donosi veliki broj likova iz raznih serija, crtanih filmova i stripova. Format bitaka je 2vs2, a najavljen je i cross play kao i veliki naglasak na suradnju dvoje igrača/ica, spajanje posebnih poteza i razrađivanje dodatne strategije s obzirom na likove koje imate i koje oni moći imaju. Bilo da je spašavanje kolege/ice od ispadanja sa platforme pomoću Wonder Womaninog lasa, ili pretvaranje nekoga trenutačno nevidljivim s posebnim Batmanovim alatom, Multiversus donosi puno mogućnosti.

Među likovima koji su u ovom trenutku potvrđeni su Batman, Superman, Harley Quinn, Wonderwoman, Arya Stark iz Game of Throesa, Tom i Jerry, Bugs Bunny (tj. Zekoslav mrkva), Scooby Doov prijatelj Shaggy, Jake the Dog i Finn the Human iz Adventure Time, Steven Universe i Garnet  iz Steven Universa, te jedan originalni lik imena Reindog.

Vrijedi napomenuti i kvalitetnu i detaljnu produkciju igre, pa su tako angažirani za glasove Kevin Conroy (koji, naravno, daje glas Batmanu), Maisie Williams ( Arya Stark), John Dimaggio (jake the Dog) te Matthew Lillard kao Shaggy.

Datum izlaska još nije poznat, no krenule su prijave za beta testiranje koje bi svakako moglo krenuti uskoro. Već smo dosta vidjeli u ovom videu kojeg možete pogledati ispod, pa nas ne bi čudilo da igra dolazi za svega koji mjesec.