Image Alt

Kuvo TV

WB Games sramežljivo najavljuje Multiversus

Iako Multiversus igra još nije potvrđena, sve je očitije da se nešto ”kuha” u Warner Bros Gamesu. Fighting igra inspirirana Smash Brosom trebala bi sadržavati veliki broj likova iz WB crtića, kao i likove iz DC Comicsa, Lord of the Ringsa i raznih drugih serijala. Još ništa nije službeno potvrđeno, no pojavile su se nove službene naznake kako ovaj projekt uistinu postoji.

Jedna od tih naznaka je službeni Twitter profil Looney Tunesa, kao i Tom & Jerrya koji su objavili tvitove u kojima nedostaju glavni likovi ali se označuje WB Games.

Zekoslav mrkva i Tom i Jerry su očigledno negdje kod WB Gamesa, a budući da se o igri sa njihovim likovima šuška već neko vrijeme, čini se da je na pomolu i službena najava. Među likovima koji bi se također trebali pojaviti u igri su Batman, Rick & Morty, Gandalf, Harley Quinn, no na njihovim Twitter profilima nema ovakvih sličnih objava. Naravno, sve ovo bi moglo značiti nešto drugo, jer još nismo dobili službenu potvrdu, no čini nam se da bi do kraja godine trebali dobiti konačni odgovor na to što se događa sa WB Gamesov, novom fighting igrom, pa možda i NetherRealms Studios koji su neko vrijeme znali biti povezani sa ovim projektom.