Image Alt

Kuvo TV

Dolazi nam novi nogometni menadžer, a iza njega stoji Robert Lewandowski

Football Manager uskoro dobiva ozbiljnu konkurenciju. Radi se Football Coach: the Game, online igri vezanoj upravo za nogometni menadžment, a iza nje stoji developerska ekipa iz Poljske PlayWay SA.

Igra je upravo u izradi zajedno sa poznatim poljskim nogometašem Robertom Lewandowskim koji je kao gamer želio napraviti nogometnu igru s kojom bi on napokon bio zadovoljan. Developeri kažu da je to bio izniman izazov za njihovu prvu  nogometnu igru (dosad su napravili hitove House Flipper i Car Mechanic Simulator), ali da će se svakako isplatiti jer Football Cocah donosi puno više od prijašnjih sličnih igara.


Kao najvažnije posebnosti svoje igre, navodi se kako neće biti mikrotransakcija, te da će biti RPG elemenata u svakom aspektu igre. Dostupna će biti single player i multurplayer igranja, kao i interaktivni treninzi i napredne taktike. Te taktike bi trebale biti iznimno pregledne i user-friendly, popraćene nikad detaljnijim analizama utakmica. No, sve to ćemo tek trebati provjeriti kada igra izađe. Jedna od posebnosti igre je striker mode, tj. uključivanje u igru i upravljanje vašim napadačima kako bi sami napokon utjecali na njihovu (ne)efikasnost za vrijeme utakmice.


Dijelove atmosfere, izgleda i ovih gameplay posebnosti možemo vidjeti u prvom objavljenom traileru:

Igra je (zasada) najavljena samo za PC. Više detalja o igri možete provjeriti na njihovim službenim stranicama.