Image Alt

Kuvo TV

Earthworm Jim animirana serija u razvoju

Earthworm Jim će dobiti svoju drugu animiranu seriju. Kako tvrdi Variety, Interplay Entertainment je počeo sa planiranjem nove animirane serije koja je dio njihovog novog studija za razvoj televizijskoga i filmskoga sadržaja.

U kratkom intervjuu za Variety, video čega možete vidjeti ispod, Michael K. Parandi iz tog Interplayovog novog studija predstavio je projekt nove animirane serije, kao i što sve možemo očekivati od iste.

Earthworm Jim je prvi put izašao 1994. godine za Sper Nintendo i Sega Genesis konzole, te od tada je imao nekoliko nastavaka, akcijske figurice, stripove i već jednu animiranu seriju. Izuzev remakeova, nije bilo novih nastavaka igre, no ovo možda znači prekretnicu u serijalu i možda novu video igru u bliskoj budućnost.

Odnos sa kreatorom Earthworm Jima je očito rješen. Naime, Doug Tenpanel je postao neslavno poznat zbog svojih homofobnih i transfobnih komentara an društvenim mrežama, te ga Interplay isključio iz svih Earthworm Jim projekata. Također je i sam Jim podržao prava manjina na svom novom Twitter profilu, tako da je poprilično jasno kako su se odmakli od kreatora. Što se tiče animirane serije, ona još nema datum izlaska.