Image Alt

Kuvo TV

Novi trailer za WWE 2K22 otkriva sve novitete koji nas očekuju

Iako su iz 2K Sportsa obećali da ćemo tek u siječnju doznati nove informacije o igri WWE 2K22, ipak su odlučili da nas iznenade i dosta toga o igri otkriju znatno ranije.

Dobili smo novi trailer, koji nam je ukratko predstavio čak 10 noviteta i poboljšanja koje će WWE 2K22 imati u odnosu na svoga katastrofalnog prethodnika. Tu prije svega mislimo na potpuno novi engine koji će pokretati igru, ali i znatno bolje i intuitivnije kontrole. Naravno, tu je i ogromna količina sadržaja i modova, uključujući i poboljšane inačicu MyGM moda. Ne treba zaboraviti ni MyFaction mod, u kojem ćemo upravljati i mentorirati frakcije superzvijezda, dok će nam MyRise mod pružiti priliku da igrajući sa potpuno novim kečerom uđemo u društvo najvećih. Za kraj, tu su i nova inačica Universe Moda te znatno bogatiji Creation Suite i još mnogo, mnogo toga, o čemu ćemo više doznati početkom iduće godine.

Prema viđenom, WWE2K22 definitivno ima priliku da ovaj pomalo posrnuli serijal vrati u velikom stilu. Hoće li tako i biti, doznat ćemo tijekom ožujka, za kada je predviđen njegov izlazak.