Image Alt

Kuvo TV

Iz Techlanda poručuju: “nema šanse da Dying Light 2 bude ponovno odgođen!”

Od najave na E3 sajmu 2018. godine do danas, Dying Light 2: Stay Human je prošao prilično turbulentan period, propraćen skandalima i nekolicinom odgoda. U prodaji se trebao pojaviti već krajem godine, a onda je još jednom odgođen za 4. veljače iduće godine, budući da je ekipi iz Techlanda bilo potrebno dodatno vrijeme za razvoj same igre. No, kako tvrde iz Techlanda, novih odgoda neće biti.

U intervjuu za MP1ST, glavni dizajner igre Tymon Smektala izjavio je kako nema šanse da Dying Light 2: Stay Human bude ponovno odgođen.

Smektala je u intervjuu izjavio da će igra izaći tijekom veljače te da su svi u Techlandu fokusirani na završetak njenog razvoja i pripremu za izlazak, dodavši pri tome kako je finalno poliranje open world naslova uvijek izazovno, prvenstveno zbog ogromnog broja varijacija koje takav koncept igre nudi.

Ukoliko Smektala i ekipa iz Techlanda ne pogaze svoje obećanje, Dying Light 2: Stay Human će se u prodaji pojaviti 4. veljače iduće godine, a bit će dostupan u verzijama za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch.