Image Alt

Kuvo TV

Kojima Productions se širi na filmsku, TV i glazbenu domenu

Kojima Productions najavio je kako se šire na filmsku, televizijsku i glazbenu scenu. Smješteni u najnovijem ured u Los Angelesu, Kojima PRoductions je sada vođen od strane bivšeg direktora PlayStationa Riley Russela, a on će raditi na novim projektima iz ove domene.

Kojima Productions je osnovan krajem 2015. godine, nakon što je Hideo Kojima otišao iz Konamija. Od tada, izdana je samo jedna igra, Death Stranding, čija je izrada pomognuta od strane PlayStationa. Ovoga ljeta smo čitali o dogovorima Kojime i Xboxa vezano za novi projekt, no još nije jasno oko kojega se projekta radi, i što će na kraju točno biti.

Kojima ne navodi buduće planove u svojim intervjuima i razgovorima, osim što je nedavno napomenuo kako je jedan ”veći projekt” otkazan, te je tada izrazio veliku ljutnju zbog toga. Dosad se pričalo o puno glasina vezanih za Kojima Productions i nove igre, prvenstveno Silent Hill igru novu, no ništa nije konkretizirano.

Što se tiče ove odluke, Yoshiko Fukuda je rekao kako je cilj ”proširiti svjesnost i utjecaj sadržaja koji su pod razvojem u Kojima Productions, te da ih još jače učinimo dijelom naše popularne kulture. Naša nova divizija će ulaziti u još više područja u kojima ćemo predstaviti naše kreativne narative izvan samo područja video-igara i otvoriti se novim fanovima i  ponuditi nove načine kako da ljudi uživaju u našim svjetovima”. 

Koji su to svijetovi, i što se točno planira, nije još jasno.