Image Alt

Kuvo TV

Je li Kojima upravo nagovijestio Death Stranding 2?

Hideo Kojima je krenuo, navodno, valjda, najavljivati Death Stranding 2. Nije baš sigurno, no Kojima i njegov tim su počeli objavljivati razne stvari iza kulisa koje se odnose na rad na nekom projektu.

Ponajviše je zanimljiva zadnja fotografija koju je Kojima objavio na svom Twitteru. Na fotografiji je prikazan Kojima (malo zamagljen, kao i ostali) no iza njega se vidi par osoba, među kojima su fanovi prepoznali Normana Reedusa, tj. glumca koji je portretirao Sam Porter Bridgesa u Death Strandingu. Ako to uistinu jest on, što je teško ipak za, sa sigurnošću, zaključiti, moguće je da se radi na Death Strandingu 2.

Glasine vezane za Death Stranding 2 su već neko vrijeme sa nama. Početkom ljeta je Reedus sam rekao da vjeruje da će biti nastavka, te da on i Kojima Productions rade na detaljima oko tog mogućega projekta. Kojima je dosta tih već neko vrijeme što se tiče budućih projekata, pa očekujemo da će do kraja godine već reći nešto konkretno. Zasada, sve ostaje na nagađanjima i glasinama.