Image Alt

Kuvo TV

Uncharted 5 je navodno u razvoju

U seriji novih glasina od strane raznih insidera gaming industrije, na red je došao i Sonyjev Uncharted serijal. Iako se čini totalno nerealno da se odustane od ovoga mega popularnoga serijala, prolaze godine, a glasa o novom nastavku i dalje nema.

Zadnje što se dogodilo vezano za serijal je najava izlaska trilogije, i remastera Uncharted 4: A Thief’s End i Uncharted: The Lost Legacy za PC, što bi se trebalo dogoditi sljedeće godine. No, sada imamo prve naznake da je u planu i peti nastavak igre, i to za PlayStation 5.  Tako je insider i youtuber Foxy napisao na svom Twitter profilu kako je nova Uncharted igra u razvoju za PlayStation 5. Više detalja nije podijeljeno, a treba držati na umu da se ovakva informacija još ne može nikako provjeriti. Ni, Sony ni Naughty Dog, pa ni novi developerski studio u San Diegu za kojega se prošle godine pričalo da rade na novom Unchartedu, nisu ništa još najavili ni potvrdili.

Iako je četvrti nastavak donio završetak Nathanove avanture, svi fanovi serijala znaju da ima još nekoliko likova koji mogu nastaviti put sličan onome kojeg je Nathan imao. Pogotovo je to jasno nakon događaja u The Lost Legacyu, a ni to nisu jedine opcije za nastavak priče. No, konkretne i službene informacije o novoj Uncharted igri još ne postoje.