Image Alt

Kuvo TV

Returnal bi uskoro mogao dobiti veliku DLC ekspanziju

Jedna od najboljih igara godine i definitivno najzapostavljeniji naslov kada je u pitanju ovogodišnji The Game Awards uskoro bi mogao dobiti svoju prvu DLC ekspanziju.

Otkako je izašla ranije ove gdoein, PS5 ekskluziva Returnal je dobila nekoliko besplatnih nadogradnji, no još uvijek se čeka na ranije spominjanu DLC ekspanziju. No, sudeći prema najnovijem tweetu finskog studija Housemarque, nešto veliko bi moglo biti na pomolu.

Naime, u novom tweetu ovaj studio je objavio misterioznu sliku koju ni okorjeli hardcore fanovi igre nisu prepoznali sa kratkim komenarom “Atropos..?” što su mnogi odmah protumačili kao prvi teaser za ekspanziju koja bi bila smještena na potpuno novu lokaciju izvanzemaljskog planeta Atroposa, na kojem se i sama igra odvija.

S obzirom na to da nam ovaj teaser stiže svega dva tjedna prije The Game Awards 2021 showa, velika je vjerojatnoća da ćemo najavu misterioznog i dugoočekivanog DLC-a vidjeti u sklopu ovog eventa, kao jednu od mnogobrojnih svjetskih premijera.

Ponavljamo, Returnal trenutno možete zaigrati ekskluzivno na PlayStationu 5, a našu recenziju ovog hita možete pronaći ovdje.