Image Alt

Kuvo TV

CD Projekt RED se iduće godine okreće razvoju novih igara iz The Witcher i Cyberpunk 2077 franšiza

Kako stvari stoje, pred CD Projekt RED-om su mnogo bolji dani. Cyberpunk 2077 polako dobiva konture igre kakva je inicijalno trebala biti, ekipa iz ovog poljskog studija punom parom radi na ispravljanju preostalih tehničkih problema i next-gen inačici koja bi trebala izaći tijekom prvog kvartala iduće godine. No, to nije sve, jer pred ovim razvojnim timom su i novi veliki projekti.

U nedavnom intervjuu za poljsku publikaciju Rzeczpospolita, predsjednik CD Projekt RED-a Adam Kicinski je pričao o budućim planovima ove tvrtke, naglasivši kako su fokusirani na svoje dvije velike franšize, The Witchera i Cyberpunk 2077.

Kicinski je prilikom intervjua naglasio kako bi razvoj na novim igrama iz spomenutih franšiza trebao započeti nekada tijekom iduće godine, što opet znači da The Witcher 4 i nastavak Cyberpunka 2077 (kako god se na kraju bude zvao) nećemo vidjeti još barem nekoliko godina, a možda čak ni na ovoj generaciji.

U svakom slučaju, lijepo je čuti da se studio koji je nekada bio poznat po kvaliteti svojih hitova polako vraća na pravi put, nakon cijelog cirkusa koji je izazvalo izdavanje nedovršene i tehnički veoma problematične verzije Cyberpunka 2077.