Image Alt

Kuvo TV

CyberConnect2 u veljači će najaviti svoju novu igru koja će ”uzdrmati svijet”

Ekipa koja stoji iza raznih Naruto igara u zadnjih deset godina, kao i iza hvaljenog Dragon Ball Z: Kakarota, CyberConnect2, uskoro će najaviti novu igru.

Točnije, igru će najaviti u veljači, a ista izlazi na ljeto, pa nećemo dugo morati čekati za istu. Ostaje pak da vidimo o čemu se radi, a zasada stoje samo obećanja direktora Hiroshi Matsuyame kako će ova igra ”svakako uzdrmati svijet i o njoj će se poprilično pričati”. Ovaj dio sa ”uzdrmljavanjem” vjerojatno aludira na to o kojoj bi se igri moglo raditi, no možda je izjava slučajna. Doduše, već neki nagađaju da će se zasigurno raditi o novoj anime igri, po mogućnosti Bleach. Vrijedi napomenuti da je CyberConnect2 ekipa koja stoji iza .hack serijala te je nedavno bila uspješna još jedna igra iz njihovoga kataloga, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles. Tako da, možda se radi o nekoj novoj igri i iz tih serijala.

Uz ovu najavu, Matsuyama je izvijestio i o prodaji njihove zadnje tri igre. Najveći uspjeh je imala zadnja Naruto igra, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 koja je prešla brojku od 8.7 milijuna primjeraka, dok je Kakarot došao do brojke od 4.5 milijuna prodanih primjeraka. Impresivne rezultate su završili sa 1.32 milijuna prodanih primjeraka za Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles . Hoće li ova tajanstvena igra uspjeti oboriti neke od ovih rekorda, saznati ćemo ovoga ljeta.