Image Alt

Kuvo TV

Dodano je još igara na popustu u sklopu novogodišnje PS Store akcije

PlayStation nastavlja svoju novogodišnju rasprodaju, tj. ”january sale” akciju na kojoj možemo naći razne PlayStation 4 i PlayStation 5 igre na popustu. Akcija traje već neko vrijeme, a danas je dodano još puno naslova koje možemo pronaći po jeftinijim cijenama. Iako jasan i kompletan popis pridošlica ne postoji, pa se malo teško snaći, neki hitovi su ipak primjećeni.

Tako od novih igara na popustu nalazimo Returnal na 25% popusta (sada košta 449.25 kn), te The Last of Us II no samo Digital Deluxe Edition koji je na 50% popusta (189,50 kn), kao i prvi dio iz serijala (on košta sad 74,50 kuna). Sackboy: A Big Adventure  i Demon’s Souls su također na popustu, a tu su još i MotoGP 21, Super Monkey Ball: Banana Mania, Jett: The Far Shore , The Nioh Collection (koji je sada na popustu od 38 posto), razni Naruto naslovi te veliki broj PlayStation 4 igara kao što su World War Z: Aftermath, Crysis Remastered Trilogy, Injustice 2 i druge.

Vrijedi napomenuti i kvalitetni Disco Elysium: The Final Cut koji sada košta 194,99 kuna jer je na popustu od 35%.

Za svakoga ima ponešto, no nisu popusti na neke igre veliki. Već su mnogi komentirali kako popusti i nisu baš veliki kao što su bili prijašnjih godina, pogotovo za neke PlayStation 5 hitove, no u svakom slučaju vrijedi provjeriti da vaša neka meta nije ipak na trenutnoj cijeni koju vrijedi iskoristiti.