Image Alt

Kuvo TV

Rainbow Six Extraction već prilikom launcha stiže na Xbox Game Pass, Ubisoft+ uskoro dolazi na Xbox

U moru današnjih iznenađenja sa gaming scene, večeras nas je dočekala još jedna velika vijest za Xbox Game Pass pretplatnike – Rainbow Six Extraction će već od launcha biti dio ovog Microsoftovog pretplatničkog servisa.

Ubisoft je večeras službeno potvrdio da će njihov co-op PvE shooter od prvog dana biti besplatan za sve Xbox Game Pass pretplatnike, kako na Xbox konzolama, tako i na PC-u, dok je njegova Cloud verzija rezervirana isključivo za one koji imaju Xbox Game Pass Ultimate pretplatu.

Inače, Rainbow Six Extraction izlazi 20. siječnja, a moći ćemo ga zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama, kao i putem Google Stadia i Amazon Luna streaming servisa.

Ovdje nije kraj dobrim vijestima za Xbox igrače, budući da je Ubisoft večeras potvrdio glasine koje već duže vrijeme kruže gaming krugovima – Ubisoft+ pretplata doista uskoro dolazi na Xbox!

Ovaj Ubisoftov pretplatnički servis (barem za sada) ipak neće biti dio Xbox Game Passa, kako su ranije glasine sugerirale, već će biti dostupan individualno, a zahvaljujući novom strateškom partnerstvu između Microsofta i Ubisofta, Xbox igrači će za cijenu mjesečne pretplate ($14.99) na raspolaganju imati više od 100 Ubisoftovih hitova.

Nažalost, ovom prilikom nismo doznali kada će se točno Ubisoft+ pojaviti na Xbox konzolama, no prema neslužbenim informacijama, to bi se trebalo dogoditi uskoro.