Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da The Last of Us Remake izlazi već krajem ove godine

Sony je jučer ubacio u potpuno novu brzinu, prilično intenzivno započevši ovu godinu. Predstavljen je PlayStation VR2, najavljena je nova, ukupno treća igra iz popularnog Horizon serijala koja će biti PSVR2 ekskluziva, a ključni čovjek Naughty Doga, Neil Druckmann, otkrio je kako ovaj studio ima nekoliko novih projekata koje jedva čeka da predstavi gamerima. Jedan od tih projekata je i ranije spominjani The Last of Us Remake za PlayStation 5 koji bi, prema riječima jednog od najpoznatijih gaming insidera, mogao izaći već ove godine.

Nove informacije o spomenutom remakeu stižu od Toma Hendersona, inače poznatog po brojnim leakovima vezanim za AAA ostvarenja. Naime, on tvrdi da je u nekoliko navrata od pouzdanih izvora čuo da je navedena igra u poodmakloj fazi razvoja i da bi se u prodaji trebala pojaviti već krajem ove godine.

Naravno, radi se o još uvijek nepotvrđenim informacijama, no budući da gospon Henderson iza sebe ima popriličan niz točnih insiderskih informacija, a da je Naughty Dog sve do jučer bio prilično povučen još od izlaska igre The Last of Us: Part II, moguće je da će upravo remake originala ujedno biti i prvi novi naslov ovog Sonyjevog velikog studija koji bi se doista mogao pojaviti tijekom ovogodišnjih Blagdana, paralaleno sa premijerom dugo očekivane HBO serije. U svakom slučaju, na neke konkretnije informacije o ovom projektu morat ćemo još neko vrijeme pričekati.