Image Alt

Kuvo TV

Star Wars: KOTOR Remake bi se mogao drastično razlikovati od originala

Iako je Star Wars: Knights of the Old Republic remake još uvijek veoma daleko od izlaska, ovih dana su počele da cure pojedine informacije koje se tiču same igre.

Samo nekoliko dana, nakon što su se pojavili prvi detalji vezani za okvirni datum izlaska remakea po mnogima jedne od najboljih igara ikada, doznali smo i nove informacije koje se tiču samog gameplaya, a prema kojima bi KOTOR Remake mogao biti drastično drukčiji od originala.

Naime, YouTuber MrMattyPlays primjetilo je oglas za posao objavljen od strane Aspyra, koji je donio prve nagovještaje velikih izmjena u usporedbi sa originalom. Prema onome što je spomenuti YouTuber primjetio, postoji velika šansa da će Aspyr odustati od borbe na poteze i istu zamijeniti klasičnom real time akcijom sličnom onoj iz igara kao što su God of War i Nioh.

Ukoliko se radi o točnim informacijama, bit će doista zanimljivo vidjeti kako će na takvu Aspyrovu odluku reagirati fanovi originalnog KOTOR-a. No, sasvim sigurno im takvo što neće najbolje sjesti, budući da je borba na poteze bila jedan od ključnih segmenata originala.

Star Wars: Knights of the Old Republic je trenutno u razvoju za PS5 i PC, a prema nedavnim glasinama, gotovo sigurno ga nećemo vidjeti najranije prije druge polovice 2023. godine.