Image Alt

Kuvo TV

Službeno je predstavljen Hitman 3 Year Two sadržaj, najavljena je i posebna Hitman Trilogy kolekcija

IO Interactive je službeno predstavio update za Hitman 3, očekivano nazvan Year Two update. Update kreće 20. siječnja, sa Hitman Trilogy kolekcijom koja izlazi za PlayStation i Xbox konzole te PC.

Elusiev Tagret Arcade je također najavljen. Radi se kombiniranju Elusive Target misija koje su bile dodane u igru tijekom godina, stvarajući nove multi-kill misije. Na proljeće izlazi Freelancer mode, koji omogućuje ulaz u Agentovu sigurno kuću koja će se moći uređivati sa pokućstvom, obojati i slično.  Iz njegove kuće će se moći preuzimati razne nove misije koje će vas voditi na razne lokacije i zahtijevati od vas primjenu raznih strategija. Mode će koristiti već postojeće lokacije u igri, ali će mape biti drugačije, a najavljeni su i novi itemi i oprema.

Uz sve navedeno dolazi i nova mapa kasnije ove godine, o kojoj zasada znamo da će se zvati Rocky i da će imati određene dijelove na plaži. Doduše, usred oluje i noću, ali svakako zanimljivo.

Sjajna stealth igra dobiva jako puno sadržaja ove godine, i svakako je dobrodošla svježina. Detalje o svim novostima možete vidjeti i u posebnom streamu: