Image Alt

Kuvo TV

Kreator BioShocka jedva čeka da javnosti pokaže svoju novu igru, hoće li novi BioShock biti PlayStation ekskluziva?

Kreator Bioshocka Ken Levine pričao je nedavno o svojoj idućoj igri u novoj epizodi podcasta Arcade Attack.  Levine je u podcastu pričao što trenutno Ghost Story Games radi, a iako nije bio precizan oko toga što je njihov idući projekt:

”Mislim da će ljudi biti iznenađeni, ali zapravo neće biti iznenađeni s onim što će vidjeti. U jednakoj mjeri. Radi se o…da… stvarno je velika stvar, poprilično interesantna, i jedva je čekam pokazati ljudima”

Levine je nadalje objasnio da ne želi prerano najaviti igru, i stvarati hype kroz veliko razdoblje. ”Gameri žele znati što će točno dobiti, a jedini način da se bude iskren i jasan je da se igra službeno najavi jako blizu samoga izlaska”, bio je odriješit Levine, i naveo da neće još neko vrijeme najaviti igru niti biti jasniji o kojoj se igri radi. Optimistično predviđanje za predstavljanje igre je svakako 2022. godina, no prijašnji neslužbeni izvještaji o problemima u razvoju igre ostavljaju malu skepsu i na tu prognozu.

S druge strane, jedan od poznatijih leakera, bivši novinar IGN-a Colin Moriarty, rekao je ovoga tjedna za drugi popularni podcast, Sacred Symbols, kako PlayStation sprema novu veliku third-party ekksluzivu. Sličnim putem kojim su išle hit igre kao što su Persona 5, Final Fantasy VII Remake, Nioh i Street Fighter V, mogla bi doći uskoro još jedna igra. Prema njemu, Sony planira potoršiti značajnu količinu novca za thrid party ekskluzive, a zadnje glasine koje on podržava tiču se nove Bioshock igre na kojoj radi novoformirani studio Cloud Chamber, a koja bi trebala izaći samo za PlayStation 5 konzolu. Nije puno više informacija rekao o tome, a radi se samo o neslužbenim informacijama pa ih moramo prihvatiti sa određenom skepsom.