Image Alt

Kuvo TV

Capcom je navodno otkazao multiplayer igru Resident Evil Outrage

I dalje je jedna od zagonetki godine budući Resident Evil projekt. Što Capcom planira za serijal nakon izlaska Village, nije poznato, no sve se više priča kako postoji nekoliko projekta u izradi. Jedan od njih je multiplayer igra Resident Evil Outrage o kojoj se pričalo prošle godine da je u izradi, no izgleda da je ta igra otkazana.

Vijest o otkazivanju Outragea dolazi iz neslužbenih izvora, u ovom slučaju Nate the Hatea. ”Rekao sam još prošle godine da više nema projekta Resident Evil Outrage. Ta igra nikad nije bila Switch Resident evil igra, radilo se o multiplayeru za PlayStation i Xbox konzole, kao i PC. Resident Evil igra za Switch koja se planirala jest Revelations 3. Ta igra je možda još u razvoju. No, teško je dobiti detalje o njoj.”  rekao je Nate the Hate u jendom od svojih novijih videa.

Iako nismo dobili ništa konkretno, bar je pojašnjeno kako postoje razlike između dvaju Resident Evil igara koje su bile dio glasina u zadnje vrijeme. capcom sigurno neće dugo čekati da najavi novu RE igru, pogotovo jer im je najunosnija nakon Monster Huntera. Resident Evil Outrage i Resident Evil Revelations 3 ionako nisu nikad bili službeno najavljeni, pa je svakako sve ovo poprilično jaka domena glasina, i treba uzeti ove informacije sa dozom skepse. A i pričekati Capcom.