Image Alt

Kuvo TV

Hogwarts Legacy pred novom velikom odgodom, vjerojatno preskače ovu godinu

Trakavica vezana za Hogwarts Legacy, dugoočekivani akcijski RPG smješten u Potterverse, nikako da dobije svoj epilog. Navedenu igru već duže od godinu dana prati potpuni medijski mrak, uz tek poneku glasinu koju bismo dobili od nekolicine poznatih ili manje poznatih insidera. Dok čekamo da se Warner Bros. i Avalanche Software konačno oglase, stiže još jedna neslužbena informacija, koja se fanovima Harry Pottera baš i neće svidjeti.

Ako je vjerovati novim informacijama koje nam donosi poznati gaming novinar i insider Colin Moriarty, ranije glasine prema kojima je razvoj Hogwarts Legacyja u priličnim problemima navodno su točne, zbog čega bi igra na kraju mogla u potpunosti preskočiti ovu godinu.

O kakvim problemima je riječ, Moriarty nije precizirao u svome Sacred Symbols podcastu, no s druge strane su nam pristigle informacije koje govore da je inače problematični studio Avalanche Software sa ovim projektom zagrizao znatno veći dio kolača nego što može progutati, što bi na kraju moglo rezultirati novom jednogodišnjom odgodom i priskakanju u pomoć ovom studiju od strane drugih WB razvojnim timova, prije svega Monolitha i WB Montreala.

Hogwarts Legacy je trenutno u pripremi za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a nove detalje i vjerojatno gameplay trailer mogli bismo vidjeti već tijekom veljače na ranije spominjanom Sonyjevom eventu (na čiju potvrdu još uvijek čekamo).