Image Alt

Kuvo TV

Još jedna velika Xbox ekskluziva najvjerojatnije preskače ovu godinu?

Poguranci na sve strane u gaming industriji. Datumi se mjenjaju, igre se odgađaju, ništa čudnog. No, nekako se ne možemo oteti dojmu da je zadnje dvije godine bilo najviše odgoda u gaming povijesti. Takva je sudbina po svemu sudeći i snašla Redfall. Ultra iščekivani naslov iz Arkane kuhinje pod patronatom Bethesde i nove majke tvrtke Xbox Game Studiosa je po zadnjim glasinama poguran možda čak sve do 2023 godine.

U zadnjoj epizodi Defening Duke podcasta, voditelji MrMattyPlay i Lord Cognito su ispljunuli da su načuli od inside izvora da bi Redfall mogao biti odgođen sigurno za neko vrijeme u iduće godine. Nisu naveli nikakav konkretan razlog zbog čega bi se to moglo dogoditi. Isto tako, naveli su da izvor iz kojeg su čuli ovu informaciju nije uobičajen izvor iz kojeg “skupljaju” informacije ovakvog tipa.

Naravno, sve ovo treba uzeti sa kantom soli i pričekati neki službeni info. S tim rečenim, naš interni redakcijski dojam je da je Redfall daleko od nekog svog konkretnog ne samo izlaska, nego i prikazivanja. Nadamo se da smo potpuno u krivu i da ćemo ga ne samo uskoro vidjeti, nego dobiti i datum izlaska.

Redfall se službeno očekuje na trenutno nepoznat datum ove godine za Xbox One, Series S|X. Do tada, možemo blejati u kul najavni trailer.