Image Alt

Kuvo TV

Respawn Entertainment navodno radi na novom stilistički single player shooteru

Vjerojatno jedan od najboljih razvojnih studija novog doba, Respawn Entertainment od kojeg se očekuje konačna objava da ćemo napokon dobiti Titanfall 3 u ovom trenu obavije velom misterije. Dok Apex Legends žari i pali F2P scenom i Battle Royale žanrom, svi fanovi ovog studija su u iščekivanju novog shootera iz njihove maestralne kuhinje (op.a. da, fanboy sam).

Dok znamo da rade na novom Fallen Orderu i čekamo konkretnije informacije o tom naslovu, pojavila se zanimljiva glasina. Odlaskom jednog od najjačih kreativaca Mohammada Alavia iz studija, procurio je info o naslovu na kojem je radio u Respadnu. Alavija znamo po sjajnom dizajnu Titanfall serijala, ali će vjerojatno biti upamćen kao jedan od kreativaca koji nam je podario lako moguće i najkontroverzniji level/misiju u FPS povijesti (No Russian, COD: MW2). Nakon rasula s Activisionom, otišao je za Zampellom u Respawn.

Ono što se zna o zadnjem projektu na kojem je Alavi radio, je da se rad na njemu zasigurno nastavlja unatoč njegovom odlasku. Ekipa iz Venture Beata je objavila da su doznali da se radi o FPS-u koji sav svoj fokus stavlja na stil s naglaskom na fluidnu pokretljivost/mobilnost. Zvuči kao nastavak DNA gameplay mehanika kakav je započeo Titanfall i Apex Legends (iako bez wall runninga). Venture Beatovci su naglasili da info s kojim raspolažu potvrđuje tužnu činjenicu da se ne radi o trećem nastavku Titanfalla već o potpuno novoj igri koja je još u konceptualnoj fazi. Dodatno, igru vjerojatno nećemo vidjeti čak niti u najavi možda čak i do 2024.g. Do tada, ‘ko živ, ‘ko mrtav.