Image Alt

Kuvo TV

Xbox Game Pass uskoro postaje bogatiji za hrpetinu Activision Blizzard naslova

Dok se cijeli gaming svijet trese od jučerašnje objave. Xbox Game Pass pretplatnici se pitaju kada će dobiti priliku zaroniti u “posljedice” ovog tektonskog poremećaja u gaming industriji. Iz Microfta kažu “uskoro”. A pod tim “uskoro”, misle generalno kroz cca godinu dana. Koje će točno vrijeme biti za dolazak ogromne biblioteke igara iz Activision Blizzarda ostaje za vidjeti. Microsoftov Phil Spencer je rekao da igre neće doći prije nego se kupnja ovog ogromnog izdavača dovrši do kraja. Ono što znamo sigurno je da to neće biti prije kraja fiskalne 2023.g. Što to znači?

Pa znači da bismo već od lipnja ove godine mogli vidjeti neke od igara na GamePassu. Naime, fiskalne godine kreću već u prethodnoj godini za velike tvrtke, što znači da će najkasnije do ljeta iduće godine stići vjerojatno i kompletan katalog Activision Blizzard igara.

Kako god bilo, očigledno je da nas očekuje turbulentno razdoblje tijekom ove integracije. Mi se osobno nadamo revivalu nekih starijih naslova iz kataloga Activision Blizzarda. Nećemo se ljutiti ako nas dočeka najava za nove The Lost Vikings ili možda ne toliko uspješni (a uvijek obećavajući) Prototype serijal? Ništa, čekamo na tebe Phil…