Image Alt

Kuvo TV

Odgođena je prva velika ekspanzija za Ghostrunner, u prodaji je očekujemo početkom ožujka

Iako je trebala izaći već krajem ovog mjeseca, prva velika ekspanzija za uzbudljivu cyberpunk parkour akciju Ghostrunner ipak je odgođena.

505 Games, One More Level, 3D Realms, Slipgate Ironworks i All in! Games jutros su službeno potvrdili kako će se Project_Hel ekspanzija u prodaji pojaviti nešto kasnije nego što je inicijalno planirano – umjesto 27. siječnja, stići će 3. ožujka.

Potvrda odgode stigla je putem službene Twitter stranice igre, gdje su autori igre kao razlog odgode naveli dodatno vrijeme koje im je potrebno za razvoj i poliranje ove ekspanzije, pazeći pri tome na zdravlje i sigurnost uposlenika ipak na prvom mjestu (u prijevodu, žele izbjeći bilo kakav oblik cruncha).

Project_Hel će nam pružiti priliku da zaigramo u ulozi Hel, inače jedne od “šefica” iz originalne igre, koju u Dharma Toweru očekuje prilično opasan i krvav zadatak. Ova ekspanzija je osmišljena kako bi se svidjela kako iskusnim igračima, tako i onim novim, a s njom nas očekuje znatno više akcije nego u originalnoj igri. Naravno, kao i u originalu, i u šest levela ovog story dodatka očekuje nas i dosta parkoura, novih boss fajtova, uz šest novih nabrijanih numera electro glazbenika Daniela Deluxea.

Project_Hel ekspanzija će biti dostupna po cijeni od $14.99 / €14.99 / £12.49, a pojavit će se za sve verzije igre.