Image Alt

Kuvo TV

Uskoro nas očekuje još jedna simulacija tenisa

Teniska sezona je u punom zamahu, a izgleda da će je ove godine popratiti novi serijal, i još jedan pokušaj da dobijemo kvalitetnu i zabavnu simulaciju ovoga popularnoga sporta nakon više od deset godina čekanja.

Nova teniska igra zove se Matchpoint: Tennis Championships, na kojoj radi Torus Games, a izdaju je Kalypso Media.  Igra bi trebala izaći ovoga proljeća, a zasada smo dobili prvi, dosta ”šutljivi” trailer koji se koncentrira na elemente igre, lišava nas glazbene pozadine, a napravljen je u CGI-u. Unatoč tome što nema pravih gameplay isječaka, najavljuje se sjajna animacija igrača/ica, odlična kontrola igrača/ica, te autentična fizika lopte. No, unatoč tome, isksutvo nas je naučilo da se previše ne veselimo, jer unatoč nekim licencama, stvarnim tenisačima i tenisačicama te pažnji na animacije i fiziku, mnoge nedavno izašle teniske igre nisu uspjele zadržati ljude na duže vremena, a i bilo je potrebno puno više truda i animacija da igre ne ispadnu uštogljene, pa na kraju i dosadne u svojoj gameplay izvedbi.

Od potvrđenih tenisača i tenisačica, zasada znamo da će u igri biti Nick Kyrgios, Kei Nishikori, Amanda Anisimova, Garbine Muguruza, Heather Watson i Danill Medvedev, iako vjerujemo da to nije kraj popisa. Izdan je i video s njima kako predstavljaju ovu igru i uvjeravaju nas da će biti odlična:

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti konkretnije detalje o igri, jer izlazi dosta brzo, i to za Xbox i PlayStation konzole, Nintendo Switch i PC.