Image Alt

Kuvo TV

Ghostwire: Tokyo navodno izlazi već krajem ožujka

Sudeći prema novom leaku koji je osvanuo na PlayStation Storeu, nadnaravna akcija Ghostwire: Tokyo u prodaji bi se trebala pojaviti krajem ožujka.

Nedavne glasine prema kojima bi se ova privremena konzolaška PS5 ekskluziva i ujedno posljednja Bethesdina igra koja će se pojaviti na Sonyjevim konzolama u prodaji trebala pojaviti tijekom prvog kvartala ove godine, poklapaju se sa leakom sa ažurirane produktne stranice igre na kojoj sada stoji da ista izlazi 25. ožujka. S obzirom na to da spomenuti datum pada na petak, inače dan kada obično izlaze veliki AAA naslovi, velika je vjerojatnoća da se radi o točnom datumu.

Naravno, budući da se još uvijek radi o nepotvrđenom leaku koji na kraju može biti rezultat nesmotrenosti Sonyjevih uposlenika koji ažuriraju PlayStation Store, morat ćemo još malo pričekati na službenu potvrdu.

U međuvremenu, podsjećamo još jednom da je Ghostwire: Tokyo trenutno u pripremi za PS5 i PC, te da ćemo ga vjerojatno (kao što je slučaj sa Deathloopom) na Xbox Series X/S konzolama vidjeti godinu nakon isteka privremene ekskluzivnosti za Sonyjevu novu konzolu.