Image Alt

Kuvo TV

Iscurili novi potencijalni detalji Mario Karta 9

Glasina o novoj Mario Kart igri iz dana u dan ima sve više, a situacija se posebno intenzivirala posljednjih nekoliko tjedana, kada su navodno počele curiti informacije o spomenutoj igri koju ćemo zbog brojnih imena (Mario Kart 9, Mario Kart 10, Mario Kart Crossroads..) za sada zvati samo Mario Kart.

Najnovije neslužbene informacije o ovoj Switch ekskluzivi stižu nam od poznate i prilično kredibilne insiderske stranice Leaky Pandy, koja je putem Twittera objavila post u kojem tvrdi da je novi Mario Kart doista u pripremi te da će kroz igrive likove i staze u njoj biti prisutne brojne druge Nintendove franšize kao što su Advance Wars, Animal Crossing, ARMS, Baloon Fight, F-Zero, Kid Icarus, Splatoon i Zelda. Također, ovaj leak navodi kako će u igri biti prisutni i crossoveri sa drugim third party IP-jevima, među kojima je i Ubisoftov Rabbids serijal.

Prema istom leaku, u igri nas ne očekuje poseban item box sustav, koji će pred igrače tijekom trka bacati male i velike kutije. Velike će im davati značajnije i moćnije iteme i poboljšanja, dok će one manje davati slabije boostere, a ukoliko prilikom vožnje prođemo kroz bilo koju kutiju noseći sa sobom malu, ista će biti nadograđena na veliku. Ovaj novi sustav trebao bi značajno utjecati na neizvjesnost samih utrka.

Sve navedeno svakako zvuči prilično realno, no kako se radi o neslužbenim i nepotvrđenim informacijama, na iste ćemo gledati isključivo kao na još jednu glasinu u nizu.