Image Alt

Kuvo TV

Iscurio potencijalni datum najave nastavka Star Wars Jedi: Fallen Ordera

I ptice na grani znaju da je nastavak Star Wars Jedi: Fallen Ordera već duže vrijeme u pripremi i da je samo pitanje vremena kada ćemo vidjeti njegovu službenu najavu. Priličan broj uglednih insidera i leakera tvrdi da ćemo najavu vidjeti prije ovogodišnjeg E3 sajma (ukoliko isti na kraju u potpunosti ne bude otkazan), a sličnog mišljenja je i Tom Henderson, koji je do sada bio prilično pouzdan izvor, osobito kada su u pitanju leakovi vezani za igre koje izlaze pod pokroviteljstvom Electronic Artsa.

Naime, Henderson je potvrdio najnovije glasine vezane za sam izlazak i najavu Star Wars Jedi: Fallen Ordera 2 (iako ovo gotovo sigurno neće biti službeni naziv igre). Prema informacijama kojima ovaj insider raspolaže, EA i Respawn Entertainment se polako spremaju za veliko razotkrivanje koje bismo trebali vidjeti tijekom Dana Star Warsa, koji pada na 4. svibanj.

To se svakako poklapa sa ranijim informacijama, prema kojima bi spomenuta igra trebala biti predstavljena prije E3 sajma, koji je u planu za sredinu lipnja. S druge strane, kada je u pitanju sam izlazak spomenute igre, Henderson tvrdi da bi ista trebala izaći tijekom posljednjeg kvartala ove kalendarske godine.