Image Alt

Kuvo TV

Novi Need for Speed izlazi tijekom iduće fiskalne godine

Navodno bi mogli dobiti novu Need for Speed igru ove godine. Još tijekom ljeta 2020. godine, EA i Criterion su predstavili next gen Need for Speed igru, no malo toga je bilo rečeno nakon toga predstavljanja. Zadnji glas o igri je bio na sastanku ulagača krajem 2020. godine kada je rečeno da se igra planira za izlazak između 1. travnja 2022. godine i 31. ožujka 2023. godine. U prijevodu, tijekom iduće fiskalne godine.

Budući da nema novih informacija o igri, mnogi fanovi serijala su počeli pretpostavljati da će igra biti odgođena ili da će izaći pri kraju te fiskalne godine, no insider gaming industrije Tom Henderson tvrdi da sve ide pop planu. Prema Hendersonu, Need for Speed će izaći tijekom rujna ili listopada ove godine. Razlog mogućega dosadašnjeg kašnjenja, tj. tišine vezane za igru vjerojatno leži u tome što s prošloga ljeta Criterion Games pomagali pri razvoju Battlefielda 2042.

Zasada su to sve samo neslužbene informacije, pa ih treba uzeti sa blagom zadrškom. Svi čekamo EA i Criterion da uskoro potvrde datum izlaska igre ili nas bar obavijeste o njenom stanju.