Image Alt

Kuvo TV

Ubisoft (prerano) stavlja točku na Watch Dogs Legion

Pomalo neočekivano i svakako preuranjeno, Ubisoft je odlučio da zaključi priču oko post-launch sadržaja za Watch Dogs Legion.

Za razliku od nekolicine drugih svojih naslova na čelu Assassin’s Creed Valhallom, koji i dalje uživaju punu post-launch podršku, nakon što su isporučili sve ranije najavljene add-onove i dodatke, iz Ubisofta su odlučili da stave točku na ovaj naslov. S druge strane, ukoliko igrate multiplayer, vrijedi naglasiti da je od jučer dostupna nova sezona, ali nakon toga igra će samo rotirati sadržaj treće, četvrte i pete sezone, nudeći tako priliku igračima da otključaju sadržaj i dodatke koje su možda ranije propustili.

Zašto je Ubisoft tako brzo odlučio da odustane od Watch Dogs Legiona, za sada nemamo službenih informacija, No, iako ovaj veliki izdavač tvrdi da su svi ponosni na spomenutu igru i da su zadovoljni njenim prodajnim rezultatima, ipak nam se čini da je nešto slabija prodaja ovog ostvarenja možda i glavni razlog takve odluke.

Inače, Watch Dogs Legion trenutno možete zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama, kao i putem Google Stadia servisa.