Image Alt

Kuvo TV

Dying Light 2 će nuditi besplatnu cross-gen nadogradnju i nekoliko grafičkih opcija

Svi fanovi originalnog Dying Lighta, koji njegov nastavak planiraju zaigrati na nešto starijim PlayStation 4 i Xbox One konzolama, moći će to učiniti već početkom idućeg mjeseca znajući da ih čeka besplatna next-gen nadogradnja, zahvaljujući kojoj će Dying Light 2: Stay Human moći zaigrati potpuno besplatno jednom kada nabave PlayStation 5 ili Xbox Series X/S.

Osim što su službeno potvrdili da će Dying Light 2: Stay Human dolaziti sa besplatnom next-gen nadogradnjom te da cross-play neće biti dostupan pri launchu, iz Techlanda su naglasili da će ova zombie parkour akcija izgledati prilično dobro na svim platformama te da će PS5 i Xbox Series X/S inačice dolaziti i sa tri različita performance moda, koja će igračima omogućiti igranje ili pri većoj rezoluciji ili framerateu ili pak nekom balansiranom prikazu, ovisno od toga preferiraju li igrači veću rezoluciju ili stabilniji framerate. Tu je i novi kratki video koji se bavi upravo tim performance modovima, pa bacite pogled ispod.

Dying Light 2: Stay Human 4. veljače stiže na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, dok će se njegova Switch (cloud only) verzija pojaviti nekada krajem ljeta.