Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da Bandai Namco radi na novom Killer Instinctu

Prošlo je već nekoliko godina otkako je izašao posljednji Killer Instinct i fanovi se već neko vrijeme pitaju što se događa sa ovim borilačkim serijalom. No, ako je vjerovati informacijama kojima raspolaže poznati Xbox insider Jez Corden, Microsoft definitivno nije zaboravio na Killer Instict. Štoviše, nova igra je navodno već u pripremi, a na njoj ne rade Iron Galaxy i Doule Helix, već je njen razvoj prebačen u Bandai Namco.

Corden tvrdi da je čuo glasine je da Bandai Namco sprema novi Killer Instinct. Iako nije precizirao koji studio ovog japanskog giganta bi mogao raditi na spomenutoj igri, ovaj novinar i insider tvrdi da se radi o ekipi koja je inače specijalizirana za borilačke igre.

Ukoliko se radi o točnim informacijama, Microsoftova odluka da svoj jedini borilački serijal prepusti stručnjacima koji iza sebe imaju igre kao što su Tekken ili SoulCalibur svakako zvuči obećavajuće. No, do neke službene potvrde navedenih informacija, na iste ćemo gledati kao na samo još jednu glasinu u nizu.