Image Alt

Kuvo TV

Jesmo li upravo dobili potvrdu Mortal Kombata 12?

NetherReal Studios i dalje šuti u svezi svoje nove igre. Radi li se o novom Mortal Kombatu, nekoj Marvel igri ili trećem Injusticeu još se ne zna, a toliko je šutnje da su fanovi već lagano frustrirani. To znaju Ed Boon i ekipa, no bez obzira na to nastavljaju zadirkivati na društvenim mrežama. Ovoga puta je član ekipe Jonathan Anderson u središtu pozornosti, i to sa objavom fotografije koju je ubrzo izbrisao.

U fotografiji, koju možete vidjeti ovdje kod nas, Anderson je prikazao razan artwork Mortal Kombat serijala rasprostranjem po njegovo random stolu. Te slike, iako lijepe, ne otkrivaju ništa novo, već monitori koji se jedva vide u pozadini na kojem piše naziv jednog od fileova ”MK12_Mast”. Na monitoru se vidi i dio maila u kojem Andersen piše kolegi kako ”fanovi očajnički pretraživaju internet” vezano za bilo kakvu informaciju. Očito je to sve napravljeno namjerno, a radi li se o najavi ili samo zadirkivanju, ostaje nepoznanica.

Za svaki slučaj, prilažemo i zumirani sporni dio sa fotografije:

Nekako smatramo da bi bilo preokrutno da se nakon ovoga svega ne najavi Mortal Kombat 12, ili nešto još bolje od toga, štogod to u tom kontekstu bilo, no svakako bi uskoro trebali dobiti neku službenu najavu. Predugo je prošlo.