Image Alt

Kuvo TV

Hogwarts Legacy navodno izlazi tijekom rujna – njegovo veliko razotkrivanje već tijekom idućeg mjeseca?

I dok čekamo da se Warner Bros. i Avalanche Software konačno oglase o trenutačnoj situaciji vezanoj za Hogwarts Legacy, iz dana u dan stižu nove glasine i leakovi, a najnovija u nizu možda nam je otkrila i okvirni datum izlaska spomenute igre.

AccountNGT, novi leaker na sceni koji se krije pod nadimkom, a koji iza sebe ima priličan niz točnih leakova vezanih za Star Wars Eclipse i GTA Online, tvrdi da Hogwarts Legacy definitivno stiže ove godine i to nekada tijekom rujna.

Prema informacijama kojima raspolaže dotični leaker, novi trailer, koji će između ostalog predstaviti različite skillove i sposobnosti koje nas čekaju u igri, trebao bi biti prikazan tijekom idućeg State of Play eventa koji će biti održan tijekom veljače ili ožujka.

RAdi li se ovaj put o točnim informacijama, za sada nismo sigurni. Unatoč nedavnim glasinama, iz Warner Bros su potvrdili da Hogwarts Legacy doista stiže ove godine. No, naravno, uvijek postoji mogućnost da igra “pobjegne” u 2023. godinu, kao što pojedine glasine već sada sugeriraju.