Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da će Star Wars Eclipse biti miks The Last of Us i Star Wars Jedi: Fallen Order igara

Quantic Dreamova igra Star Wars Eclipse je navodno još uvijek jako daleko od izlaska, no to ne znači da o njoj nećemo povremeno čuti poneku glasinu ili neslužbenu informaciju. Upravo takve nove informacije stižu od osobe koja je prva i leakala informacije o spomenutoj igri.

U posljednje vrijeme prilično aktivni i kredibilni insider AccountNGT otkrio je nove neslužbene detalje nove igre autora hitova kao što su Detroit: Become Human, Heavy Rain i Beyond: Two Souls (i naravno Fahrenheit). Prema saznanjima ovog leakera, Star Wars Eclipse gotovo sigurno nećemo vidjeti prije 2025. godine, a iako je već od ranije najavljena kao open world akcijska avantura sa interaktivnim storytellingom po kojem je ovaj francuski studio i poznat, ovu igru bi ipak trebao krasiti tradicionalni akcijski gameplay koji bi trebao predstavljati miks igara kao što su The Last of Us i Star Wars Jedi: Fallen Order.

To nije sve, jer ovaj leaker tvrdi da će Star Wars Eclipse, uz već potvrđeni nealinarni storyline i više igrivih likova, imati i kompetitivni multiplayer, koji je možda i glavni razlog zašto razvoj same igre napreduje sporije od očekivanog, prije svega jer Quantic Dream ima priličnih poteškoća sa adaptacijom svoga in-game enginea koji se po prvi put seli u igru nešto drukčijeg formata.

Dosadašnje informacije govore da je Star Wars Eclipse u razvoju tek nekih godinu dana i da je još uvijek u jako ranoj razvojnoj fazi. Upravo zbog toga, bile navedene neslužbene informacije točne ili ne, postoji realna šansa da se u međuvremenu dosta toga promijeni.