Image Alt

Kuvo TV

Dwayne “The Rock” Johnson će glumiti u Call of Duty filmu

Dwayne “The Rock” Johnson je nedavno otkrio da radi na ekranizaciji jedne od najpopularnijih i najopakijih igara svih vremena. Tom prilikom, gospon The Rock nije otkrio o kojoj igri je riječ, no to nije spriječilo fanove i gamere da se bace u analizu cijele situacije, donoseći hrpetinu pretpostavki. Po forumima i društvenim mrežama najčešće su spominjani Fortnite, God of War i Gears of War. No, kako stvari stoje, navodno se radi o potpuno drugoj igri / serijalu.

Naime, Giant Freakin Robot tvrdi da se ne radi ni o Gearsima ni God of Waru (koji su najčešće spominjani), već ćemo The Rocka zapravo vidjeti u Call of Duty filmu koji je već neko vrijeme u pripremi.

Spomenuti portal ovom prilikom nije otkrio izvor svojih informacija (iako tvrdi da se radi o prilično pouzdanom izvoru), a nije objavio niti bilo kakve konkretnije detalje o samom filmu. Zbog toga, i na njih ćemo gledati samo kao glasine, a dok uslijedi službena najava, i dalje ćemo ostaviti prostora i za druge opcije – btw, The Rock kao nabildani Pac-Man nam i dalje zvuči veoma cool. 🙂