Image Alt

Kuvo TV

Tiny Tina’s Wonderlands je službeno “pozlaćena”, izlazi već krajem idućeg mjeseca

Novih odgoda za igru Tiny Tina’s Wonderlands ne bi trebalo biti, budući da je ista službeno pozlaćena i na putu za tisak i distribuciju.

Iz Gearbox Softwarea su potvrdili kako su završili razvoj ovog Borderlands spin-offa sa Tiny Tinom u glavnoj ulozi te da će isti biti spreman za prodaju prema ranije predviđenom planu. To znači da će Tiny Tina’s Wonderlands na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC stići 25. ožujka – naravno, ukoliko ne dođe do nekih neplaniranih izmjena.

Za slabije upućene, u pitanju je igra inspirirana Borderlands 2 DLC-om, koja u ovu looter shooter franšizu donosi potpuno novu fantasy dimenziju. Tiny Tina’s Wonderlands se bavi dogodovštinama Tiny Tine (Ashly Burch), koja u pratnji kapetana Valentinea (Andy Samberg) i pravilima opsjednutog robota Freete (Wanda Sykes) mora poraziti Dragon Lorda (Will Arnett). Radi se o ostvarenju koje bi uz dobru dozu humora te brojne RPG elemente i nešto drukčiji setting trebalo djelomično zadržati duh Borderlandsa, ali i donijeti dosta toga novoga.