Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider podijelio još informacija o novoj Need for Speed igri

Još 18. lipnja 2020., EA je najavio sljedeću Need for Speed ​​igru, koja je u to vrijeme predstavljena kao ”next-gen” Need for Speed iskustvo.  Znači li to da će preskočiti PS4 i Xbox One, u korist samo objavljivanja na PC-u, PS5, Xbox Series S i Xbox Series X, ne znamo. Zapravo, ne znamo gotovo ništa o igri. EA i Criterion jedva da su rekli nešto o igri otkako je najavljena. Ovo se nije promijenilo, ali industrijski insider Tom Henderson dao je neslužbeno novosti koje, pak, ne govore puno novoga.

Henderson je na svom Twitter profilu prenio vijest da na igri radi dodatni developerski tim Codemasters Cheshire. S jedne strane, ovakva vijest navodi nas na zaključak se razvoj novoga nastavka ne odvija po planu i da je timu bilo potrebno više resursa kako bi radio na igri. No, ponekad se studiji za podršku dovode tijekom završnih faza razvoja iz raznih razloga, pa bi to mogao biti znak da je igra ušla u ovu fazu razvoja.

Nažalost, za sada, sve što možemo raditi s ovom informacijom je nagađati, jer Henderson ne daje nikakve dodatne pojedinosti osim onoga što je navedeno u gornjem odlomku. U međuvremenu, ni EA ni Criterion nisu komentirali ove informacije. Ne očekujemo da će se to promijeniti s obzirom na to da EA i njegovi studiji nikada ne komentiraju ovakve stvari, no možda uskoro dobijemo službene informacije o novoj Need for Speed igri.  U međuvremenu, sve ovdje uzmite s rezervom. Henderson je pouzdan izvor, ali to ne znači da je sve ovdje rečeno službeno.