Image Alt

Kuvo TV

Supermassive Games navodno radi na Until Dawn remakeu za aktualne konzole

Ako je vjerovati informacijama koje je večeras putem Twittera objavio poznati leaker AccountNGT, Supermassive Games navodno radi na remakeu svoga hita Until Dawn.

Spomenuti leaker tvrdi da ovaj britanski studio, iako aktivno radi na novim igrama iz The Dark Pictures Anthology serijala, navodno planira da Until Dawn oživi u formi svojevrsnog remakea namijenjenog aktualnim platformama, točnije current-gen konzolama.

Riječ “konzolama” (plural) mnoge je zbunila, budućida je Until Dawn IP u Sonyjevom vlasništvu te da se originalna igra pojavila ekskluzivno za PlayStation 4. Ako spomenuti remake doista postoji i ako će biti multiplatformskog karaktera, bit će zanimljivo vidjeti koji je u toj cijeloj priči Sonyjev “endgame”. S obzirom na trend izdavanja PlayStation ekskluziva na PC-u, dolazak “rimejkanog” Until Dawna na PC svakako bi imao smisla, no njegov dolazak na Xbox Series X/S bi definitivno podigao priličan oblak prašine. Naravno, dok ne stigne bilo kakva službena informacija, na ovu informaciju (ma koliko kredibilan AccountNGT bio) ćemo gledati s određenom dozom rezerve.